Yonitherapie

Yonitherapie is een massage/therapie vorm die in de loop van bijna 15 jaar ontwikkeld en steeds door de ervaring verder verfijnd is. Iedere vrouw kan kiezen voor een yonimassage als een vorm van aandacht voor haar lichaam en haar lichaam beter te leren kennen. Voor vrouwen met een beschadiging (zoals seksueel/fysiek/verbaal misbruik) kan yonitherapie een zeer geschikte therapievorm zijn om terug te leren om te gaan met hun lichaam, hun zelfvertrouwen te vergroten, hun zelfbeeld te vergroten enz.

“We kunnen mensen niet om het even wat leren;
we kunnen hen alleen maar helpen het in zichzelf te ontdekken”
( Galileo Galilei )

Yonitherapie is een zeer bijzondere therapievorm die er van uitgaat dat de je als vrouw zélf over alles beschikt wat je nodig hebt om te helen. Het is mijn taak om je te begeleiden tijdens de ‘reis’ naar de krachten die al in jezelf zitten. In de 15 jaar dat ik yonitherapie geef ben ik nog geen vrouw tegengekomen die geen krachten in zichzelf (terug) kon bovenhalen. Ik kan niets nieuws aan je toevoegen maar je wel helpen om die magische krachten die je al van nature in je hebt weer naar buiten te laten komen. Samen met jou ga ik op zoek naar de pure vrouw in jezelf, de krachten die je door de natuur als vrouw zijn meegegeven. Die krachten zijn vaak vér weggedrukt door een beschadiging, een onbevredigend seksleven, de leeftijd… Op deze site kan je de verhalen lezen van vrouwen voor wie yonitherapie een verschil heeft gemaakt. Stuk voor stuk zijn het vrouwen die mijn bewondering hebben afgedwongen door wie ze zijn. Ik zie mezelf als bevoorrecht omdat ze mij genoeg vertrouwen om deze intieme reis samen met mij te doen, mij te vertrouwen vaak dààr waar ze vaak het ergste beschadigd zijn. Heel bijzonder.

Deze informatie kan je onder andere op deze site vinden:

WAT IS YONITHERAPIE geeft je meer uitleg over wat yonitherapie nu precies inhoudt en krijg je wat meer informatie wat er tijdens een yonitherapie-sessie allemaal gebeurt.
WAAROM YONITHERAPIE geeft je een aantal voorbeelden in welke situaties yonitherapie een effectieve therapie kan zijn. 
BESCHADIGD is een tekstje dat wat uitleg geeft over yonitherapie en wat dat betekent voor vrouwen die een verleden hebben van seksueel, fysiek of verbaal geweld en heling zoeken.
VRAGEN EN ANTWOORDEN is een pagina met veel voorkomende vragen over mijn therapieën. Heb je meer vragen of iets je niet duidelijk, stel je vraag via het contactformulier.
REACTIES bevat een groot aantal uitgebreide reacties van cliënten of samen met hen samengestelde ‘verslagen’ van hun ervaringen. Uiteraard zijn al deze teksten aangepast om hun privacy te beschermen.
BLOG is het deel waar we regelmatig korte berichtjes plaatsen, ervaringen, wetenswaardigheden enz. Voorlopig kan je niet reageren op deze berichten, mogelijk later wel.
LINKEN is een stukje van de site waarin je een steeds groeiende lijst zal aantreffen van interessante websites. Als je zélf een site wilt suggereren om op deze pagina’s op te nemen, gebruik het formulier op de pagina “Site/Video aanmelden”.
THERAPIEEN bevat meer informatie over de andere therapie-vormen die ik aanbied. Deze “andere” therapieen zijn allemaal ontstaan uit de al bijna 15 jaar bestaande yonitherapie. 
TARIEVEN lijkt me duidelijk? Hier kan je de prijzen voor de diverse therapie-sessies terugvinden tezamen met nog wat uitleg over de aangeboden behandeling.
AFSPRAAK bevat een reserveringsmodule waarmee je zelf kan bepalen wanneer je voor een therapiesessie zou willen komen. Na je boeking daar ontvang je later een definitieve bevestiging.
LAST MINUTE is de pagina waar je regelmatig aanbiedingen kan vinden. Ook plaatsen we hier data waar je voordeliger kan boeken omdat iemand anders afgezegd heeft.
MEDIA is de plaats waar ik regelmatig foto’s en video’s zal plaatsen van zaken die volgens mij de moeite waard en interessant zijn om een plaatsje op de site te krijgen.