Speeltjes Ontdekkingsreis

seksspeeltjesAls je op bekende sites kijkt waar ze allerlei seksspeeltje verkopen, is het vaak moeilijk om de juiste keuze te maken. Tientallen verschillende vibrators, dildo’s enz. En hoe weet je of zo’n duur speeltje wel hetgeen is wat jij leukt vindt? Kom het uitproberen, verschillende dildo’s (bv. de juiste maat is belangrijk), verschillende soorten vibrators enz.

Op één van de bekendste webshops in NL&BE telde ik bv. meer dan 800 verschillende vibrators, verdeeld over 20+ soorten, waarvan 50+ populaire luchtdrukvibrators, 170+ clitoris vibrators, bijna 100 wand-vibrators, 100+ die waterdicht zijn en 70+ vibrators die je op afstand kan bedienen met een app (zelfs vanuit de andere kant van de wereld)… Voeg daarbij 670+ dildo’s in diktes (diameter) van 3 tot 12+ cm in 12+ verschillende soorten en nog zo’n 160+ andere vaginale speeltjes. En dan praat ik nog niet over andere leuke speeltjes als handboeien, massagekaarsen, olie enz.

Je ziet door de dildo’s en vibrators het bos niet meer! Welke is goed, welke bevalt je het beste en welke vibrator voert je gegarandeerd tot een allesomvattend orgasme? Vind je het fijn om je ‘gevuld’ te voelen? Dan is het zaak om de maat dildo te vinden die nét goed voor jou is en je net dat lekkere gevoel geeft. Tot slot zijn er nog seksmachines die samen met de daaraan bevestigde dildo’s de liefhebsters van dat penetratie-gevoel in de zevende hemel weten te brengen.

Seksspeeltjes zijn er voor elk budget. Vibrators zijn te koop van plm 6-7 euro tot meer dan 300 euro. Als je een 24k gouden vibrator wilt mag je een paar duizend euro van je spaarrekening halen. Dildo’s vindt je vanaf plm. 7-8 euro tot meer dan 200 euro.

Een seksspeeltje kiezen is een zeer persoonlijke zaak. Iedere vrouw reageert anders. Ontdekken en uitproberen maakt snel duidelijk wat de beste keuze is. Voor vrouwen die niet gemakkelijk hun hoogtepunt bereiken is het vaak zeer leuk om een vibrator te ontdekken die hen gemakkelijk tot een orgasme brengt… en vaak is dat een luchtdrukvibrator.

Een keuze maken is dus heel moeilijk. Eigenlijk is de prijs van minder belang. Wat in de eerste plaats van belang is dat je een type vibrator en/of dildo kiest die bij je past, een speeltje dat op de juiste manier jou pleziert, genot schenkt en je tot een orgasme kan brengen. 

Al geruime tijd houd ik sessies met een massage vooraf en, als je lekker in je velletje zit en je sexy en in de stemming voelt, gaan we speeltjes ontdekken. Bijna altijd komen er in zo’n sessie een paar duidelijke ‘eerste keuzes’ uit. Leuke manier van ‘shoppen’ (je bestelt uiteindelijk in de webshop van je eigen keuze – om ‘neutraal’ te blijven verkoop ik zelf géén sexspeeltjes!) en testen en terloops ook nog eens dat lekkere verslavende en overweldigende gevoel. 

Uiteraard doe ik deze sessies ook met koppels en dat zijn vaak wel de leukste sessies.

Alle speeltjes worden na gebruik met iso-betadine-zeep grondig gewassen en ontsmet en daarna met alcohol nog eens schoongemaakt.

 

Womanizer ondersteunt mij regelmatig met de belangrijkste en meest vibrators uit hun uitgebreid assortiment. 🙂