Yonitherapie

Yonitherapie is echt een bijzondere vorm van massage/therapie die zich in de loop van 20 jaar heeft ontwikkeld en voortdurend is verfijnd door ervaring. Het is een keuze die iedere vrouw kan maken om aandacht te schenken aan haar lichaam en het beter te leren kennen. Vooral voor vrouwen die beschadigingen hebben opgelopen, zoals seksueel, fysiek of verbaal misbruik, kan yonitherapie een zeer geschikte vorm van therapie zijn om te leren omgaan met hun lichaam, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun zelfbeeld te verbeteren.

Het mooie aan yonitherapie is dat het uitgaat van de overtuiging dat jij als vrouw zelf alle hulpmiddelen en kracht in je hebt om te helen. Mijn rol is om je te begeleiden tijdens deze “reis” naar de krachten die al in jou aanwezig zijn.

In de bijna 20 jaar dat ik yonitherapie geef, ben ik nog nooit een vrouw tegengekomen die niet in staat was om die innerlijke krachten weer naar boven te halen. Ik kan je geen nieuwe krachten geven, maar ik kan je wel helpen om die magische krachten die al van nature in jou aanwezig zijn, naar buiten te laten stralen.

Samen gaan we op zoek naar de pure vrouw in jou, naar de krachten die je als vrouw van nature hebt meegekregen. Vaak zijn die krachten diep weggestopt door beschadigingen, een onbevredigend seksleven, leeftijd, eenzaamheid enzovoort… Op deze website kun je onder andere verhalen lezen van vrouwen voor wie yonitherapie een groot verschil heeft gemaakt. Stuk voor stuk zijn het vrouwen die mijn bewondering hebben afgedwongen door wie ze zijn. Ik voel me bevoorrecht dat ze mij genoeg vertrouwen om deze intieme reis samen met mij te maken, en vaak vertrouwen ze me op de momenten waarop ze het meest beschadigd zijn. Dat is echt heel bijzonder.

Als je geĂ¯nteresseerd bent in yonitherapie, sta ik klaar om je te helpen en je te ondersteunen tijdens dit proces van zelfontdekking en heling. Je bent niet alleen, en samen kunnen we de kracht in jou laten stralen.