Sensuele/Erotische Massage

Een sensuele/erotische massage is vrij nieuw in mijn aanbod. Ze is ontstaan door de steeds meer voorkomende vraag van vrouwen voor massages die niet zo ver gaan als een yonimassage maar wel een massage met een spannend erotisch tintje. Gewoon eens complexloos genieten van jezelf, gewoon voelen….

Heb je ook gewoon zin in een heleboel aandacht voor jezelf en spreekt een zachte, tedere massage met een sensueel/erotisch tintje je aan?

Dan is dit voor jou de geknipte massage. Op basis van hetgeen waarnaar je verlangt en wat jij prettig vindt, dompel ik je urenlang onder in voelen en genieten. Zonder je druk te hoeven maken dat je met dingen geconfronteerd wordt die je absoluut niet wilt. Een massage die nauw aansluit met waarnaar je verlangt en waarvan je gewoon lekker kan genieten.

JIJ in het middelpunt van de wereld, urenlang. Uren waarin net die dingen gebeuren die je graag voelt. Geen taboes, gewoon eens onder woorden brengen wat er diep in je huist en wat je nooit naar boven hebt durven brengen. Of gewoon afwachten wat er met je gebeurt en op basis van signaaltjes afspreken dat je aangeeft wat je graag voelt en wat niet.

In de sessies die achter me liggen kwamen allerlei leuke zaken boven zoals haren zachtjes borstelen, voetmassages, gezichtmassage, extra zachte massage van de buik, rug, een uitgebreide handmassage, kleipakking borsten, … en nog veel meer verrassend leuke en spannende dingen. 

Deze informatie kan je onder andere op deze site vinden: