Mijn dag kan niet meer stuk….

Ik krijg wel meer van dit soort mailtjes, deze komt van een heel fijne jonge vrouw die op zoek is naar haarzelf, haar vrouw-zijn, haar seksualiteit. Juist van haar is deze reactie belangrijk voor mij. Na een heel fijne en heel intense sessie krijg ik dit in mijn mailbox:

Dag Bernard
Ik wil je nog eens bedanken voor vanmiddag. Het kwam misschien voornamelijk uit mezelf, maar jij was er wel.
Je creëert een veiligheid en een vertrouwen die mij laten openbloeien. Dit is niet ‘zomaar’ iets, want ik besef maar al te goed dat ik dit niet bij iedereen zou kunnen. Bij jou durf ik mij blootgeven, durf ik mezelf zijn, durf ik mij overgeven en durf ik te genieten. Ik wil je daarvoor echt nog eens bedanken!!
Dankjewel om zo dichtbij te zijn, en tegelijkertijd mij de ruimte te geven om mezelf te ontdekken.
Het doet mij zo’n deugd dat je er bent. Je blijft trouw, en je geeft vanuit onvoorwaardelijke liefde. DANKJEWEL, Bernard!!!!!!!!!