Iets over email…

Iedereen die email contact met mij heeft over yonitherapie, klant of – mogelijke – toekomstige klant, krijgt van mij een antwoord.
In de praktijk betekent dat dat er iedere dag een behoorlijk aantal emails binnenkomt. Ik heb daar niet altijd tijd voor om die snel te beantwoorden, soms loop ik door de drukte een aantal dagen achter.
In de praktijk handel ik het beantwoorden van emails af in een bepaalde volgorde:

  • Boekingen voor een yonitherapie-sessie en de correspondentie daarrond
  • Dringende mails, dat zijn voor mij het beantwoorden van emails van de vrouwen die zich in een crisis-situatie bevinden. Ik neem zoiets uiteraard serieus en probeer zo snel mogelijk te antwoorden.
  • Emails van mijn toekomstige klanten, vragen om inlichtingen over yonitherapie
  • Emails die door hun inhoud niet helemaal dringend zijn maar toch een snel antwoord vereisen
  • De rest….

Soms kan het gebeuren dat je email binnen een paar minuten beantwoord wordt en soms kan het dàgen duren…Ik krijg dagelijks meer dan plm. 20 emails om te beantwoorden. Ik reken in dat geval op je begrip.