Als je geliefde slachtoffer is van seksueel geweld

https://www.seksueelgeweld.nl/als-je-geliefde-slachtoffer-is-van-seksueel-geweld/Slachtoffer van seksueel geweld, ook je partner kan daarmee geconfronteerd worden. Bekijk dit beeldverhaal, gemaakt door een partner: “…Mijn vrouw vertelden mij ruim twee jaar geleden over haar ontmaagding op 16 jarige leeftijd. Ze had het lang weggestopt. Dat het om verkrachting ging kon ze maar langzaam toelaten. We hebben twee bijzondere jaren achter de rug. En nu heb ik er een beeldverhaal van laten maken. Deze staat op een openbare website, en je bent dus ook vrij om deze buiten dit platform te delen.
Ik hoop dat ik er partners en slachtoffers mee kan inspireren en raken. Voor mij en mijn dame zijn het bijzondere jaren geweest. Vaak moeilijk maar ook bijzonder verbindend! Ik hoop in de toekomst meer beeldverhalen te kunnen maken. Ik zelf was niet voorbereid op wat er de laatste jaren is gebeurd. Ik las of zag er niets over en heb dus zelf moeten zoeken. Ik denk voor veel herkenbaar. Graag zouden ik en mijn vrouw in deze vorm nu dus andere willen ondersteunen en liefde tonen…”

Ga naar de website