Tijgerlelie

Yvonne Johannesma, oprichtster Tijgerlelie: Aan het begin van mijn zoektocht naar mijn wilde natuur zei iemand “volg je hart”. Hoewel ik niet begreep hoe ik dat moest doen, maakte het een groot verlangen in mij wakker. Vol vertrouwen ging ik op weg. Nu, vele avonturen verder, weet ik wat hij bedoelde. Mijn hart is mijn centrum. Als ik mijn hart open en verbinding maak met mijn kern voel ik me veilig. Ik leef dan ten volle en met veel plezier, ongeacht de omstandigheden om mij heen. Het betekent leven in mijn natuurlijke staat. Tijgerlelie begeleidt mensen in hun zoektocht naar hun eigen wilde natuur en gebruikt daarbij de natuur als hulpbron en inspiratie. Zij biedt met open hand ervaringen aan, waarbij de mens er helemaal mag zijn, met alles wat er is. Niets moet en alles is welkom.

Ga naar de website.