Womanizer, meest effectieve speeltje?

Binnenkort hopen we een exemplaar van de Womanizer te ontvangen. Een womanizer mocht tot voor kort omschreven worden als “een man die van vele vrouwen houdt en korte relaties met hen heeft” maar sinds kort is het ook de benaming van een nieuw seksspeeltje. Ik kan het geen vibrator noemen, want er vibreert weinig. De Womanizer werkt met een zuigbeweging (van heel zacht tot heel sterk). Volgens de informatie die ik gelezen heb en twee meningen van gebruiksters is dit het ultieme seksspeeltje en zou zelfs vrouwen die niet of nauwelijks een orgasme hebben “over de streep helpen”. Ik ben benieuwd.

Ik wil een video maken over het gebruik van van de Womanizer. Geen gewauwel van hoe mooi hij wel is, en hoe stil, maar ik wil tonen hoe je hem gebruik en waarom dit zo’n effectief ding is. Hieronder een formulier waarmee je je kan aanmelden als je (onherkenbaar) model wilt zijn voor zo’n video en dus ook de Womanizer wilt uitproberen. Deze “opname sessies” duren ruim een uur en omvatten een lichaamsmassage, een lichte yonimassage en, als je in de stemming bent, het uitproberen van de Womanizer. Twee vrouwen kunnen zich aanmelden voor dit gratis gebeuren.

This form does not exist