Depressie

Als je kinderen groter worden en/of de deur uit zijn, wordt je terug op jezelf gegooid en kom je vaak tot de ontdekking dat je het intens genieten van je vrouw-zijn ergens in een ver verleden achter je hebt gelaten, je zelfvertrouwen staat op een laag pitje, je lijf wil niet meer wat jij wilt….. De extra kilootjes worden zichtbaar en je spiegel is niet meer een goede vriendin.  Als je een drukke job hebt verschuift het zorgen voor jezelf vaak naar de achtergrond. Veel vrouwen glijden langzaamaan in een vorm van een depressie. YoniTherapie kan een belangrijke hulp zijn om een moeilijke periode door te komen. Door de YoniTherapie kom je even in een beschermde atmosfeer terecht waar alle aandacht voor jou is. Je wordt met veel zorg omringd en het geeft een fikse boost in je gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen. Het verzacht de (negatieve) gevoelens en laat je op een veel positievere wijze kijken naar jezelf, je gevoelens, je situatie. Bijkomend en zeker zo belangrijk is het feit dat je tijdens Yonitherapie-sessies vrijuit kan praten in alle vertrouwen.