Aandacht voor je lichaam

Yonitherapie, gewoon omdat het leuk en spannend lijkt (en is!). Aandacht krijgen voor je lichaam zonder afgeleid te worden zonder zelf iets terug te moeten geven. Of dat je single bent of in een relatie zit waarin je die speciale aandacht mist…. Yonitherapie kan je geven wat je mist, naar verlangt, zoekt….  Het is een heel aparte en intense belevenis waarbij je, omdat je niets hoeft te geven en alle aandacht uitsluitend op jou gericht is, dingen van jezelf voelt en leert die je nog niet kent. Het is urenlang je eens laten verwennen, volledige en onverdeelde aandacht krijgen, vrijuit kunnen praten als je dat wilt. Urenlang met het heerlijke gevoel van aandacht voor jou als mens, als vrouw, aanrakingen, verzorging. Urenlang wordt er voor je gezorgd, urenlang ben je het middelpunt van deze wereld. Zalig!