Yonimassage mét partner……

Rebecca * is 37, komt uit Tsjechië¨en heeft een Belgische vriend. Ze leven soms in Praag, soms in België. Via een vriendin heeft ze ons gevonden. Het contact met haar is heel leuk en we hebben haar gevraagd om na de massage een verhaaltje te maken over haar ervaringen.

We hebben haar combinatie van ‘haar’ Engels en een beetje Nederlands vertaald. Rebecca is bij ons gekomen mét vriend en ze hebben gekozen voor een YoniFull.

Voordat de massage begint hebben we met haar wat gebabbeld over wat er allemaal gaat gebeuren en ook hebben we een paar ‘signalen’ afgesproken zodat ze tijdens de massage kan aangeven hoe ze zich voelt, of iets prettig of juist niet is enz. We hebben bepaalde passages uit haar verhaal aangepast omdat het (onnodig voor deze site) expliciet was. Haar verhaal:

“…..De massageruimte is niet groot, maar wel gezellig en vooral lekker warm. De verlichting is zacht. Na het inleidende gesprek – of door de rustige stem van mijn masseur – voel ik mij al minder zenuwachtig. Enkele minuten later lig ik op de massagetafel met mijn lingerie aan. Ik heb mijn mooiste stelletje meegenomen en hoewel ik mij nog een beetje onwennig voel, is het ook wel bijzonder spannend. Mijn masseur begint zachtjes mijn huid te masseren, bijna te strelen. Zonder olie. Het is eerst een beetje een raar gevoel, zo onbekende handen op mijn lichaam. Het is, zoals hij uitlegde, bedoeld als eerste kennismaking, voor mij om aan de aanraking te wennen, voor hem om mij ‘aan te voelen’.  Hij begin aan mijn benen en gaat langzaamaan omhoog, mijn rug…. hij maakt de sluiting van mijn bh los en een eerste zindering trekt door mijn lijf. Spannend! Het kriebelt in mijn buik. Hij heeft gelijk, deze eerste aanrakingen stellen mij op mijn gemak en ik voel dat ik veilig ben en in goede handen. Mijn vriend kijkt belangstellend toe.

Ik geef van tijd tot tijd aan welke plekjes lekkerder aanvoelen dan de andere. De onderkant van mijn rug, mijn schouders, mijn nek, mijn knieholten. Dan moet ik mij omdraaien. Even een flits door mij heen, mijn bh is uit…. maar dan ook dat spannende gevoel. Het is ook een beetje moeilijk, want als ik mij omdraai worden de zaken zichtbaar die ik probeer uit het zicht te houden. Een litteken van een operatie, mijn niet zo strakke buik en nog wat van die kleine zaken die ik niet zo leuk vind.

Aan de voorzijde begint hij de massage met de strelingen aan mijn voeten, dan langzaam omhoog. Als hij de binnenkant van mijn dijen raakt kan ik bijna niet stil blijven liggen. Zachtjes hoger en een zachte, bijna onmerkbare aanraking van mijn, nog verborgen yoni. Mijn buik en mijn borsten…. ik krijg het ‘warm’.

Ik ben helemaal in de stemming en geef het eerste signaal dat hij mag verder gaan, ik kan niet wachten, zo spannend. Mijn vriend kijkt toe en ik zie dat hij duidelijk gefascineerd is door hetgeen er gebeurt en vooral, zo leer ik later, door mijn reacties. Ik mag weer op mijn buik gaan liggen en met mijn toestemming laat hij mijn vriend mijn slip uitdoen.

Er ligt nu een handdoek over mijn billen, ik ben nog wat beschermd. Maar wil ik dat wel? Spannend hoor! De massage, nu met lekkere warme olie, begint vanaf mijn voeten. Ik zie dat mijn vriend gefascineerd zit te kijken wat er allemaal gebeurt. Ik vraag me af wat hij voelt, nu een andere man mij masseert en mijn bijna naakte lichaam ziet. Een knipoogje van verstandhouding: het zit wel goed.

De massage is heerlijk, zo zacht, sensueel en dat terwijl ik het anders liever wat steviger heb. Of vind ik dit zachte toch lekkerder? Ik weet het niet meer. Hij vraagt regelmatig of alles in orde is. Ik wil ga door roepen maar gedraag me netjes en knik. Soms voel ik een licht aanraking, het is alsof ik erop lig te wachten. Ik begin te beseffen wat hij bedoelde met onverdeelde aandacht krijgen, alleen maar ontvangen en even niets hoeven te geven. Het is een heerlijk gevoel. Mijn vriend vraagt of alles ok is. Straks is het zijn beurt om mee te masseren. Soms hoor ik dat mijn masseur hem op bepaalde zaken attent maakt, iets uitlegt. Het klinkt ver weg, ik zak langzaam weg in een andere wereld. Mijn billen, mijn rug, schouders volgen en het gevoel is eindeloos. Eigenlijk wil ik mij omdraaien, ik wil NU krijgen waar ik op lig te wachten.

De rustgevende stem van mijn masseur hoor ik van alles uitleggen aan mijn vriend, die nu soms ook mee masseert. Soms voel ik hun vier handen tegelijk, heerlijk. Opwindend. Mijn vriend is duidelijk wat onwennig, alsof hij mij voor de eerste keer aanraakt en masseert. Leuk om te voelen en te weten dat hij nu op een andere manier naar mij kijkt, mij op een andere manier voelt.

Eindelijk mag ik mij omdraaien, de handdoek blijft strategisch mijn yoni beschermen. Eigenlijk wil ik dat niet. Ik, die er tegenop zag om naakt te zijn schreeuw nu in mijn hoofd om die handdoek weg te halen. Ik wil vrij zijn, mooi, begeerd worden. Ik wordt nu helemaal ingesmeerd met olie, het ruikt lekker. Eindelijk, heel langzaam, plagend bijna, wordt de handdoek weggehaald. Daar lig ik dan, naakt, onbeschermd, met al mijn imperfecties en zaken die ik normaal verborgen weet te houden. Kwetsbaar, toch en beetje nerveus maar ook een beetje trots. Allerlei gevoelens razen door mijn hoofd. De woorden van de masseur klinken vér weg maar ze dringen tot mij door. Ik kom tot rust en begin het gevoel toe te laten dat ik hier, in het bijzijn van twee mannen, naakt lig, vredig bijna en voel mij onwaarschijnlijk prettig, mooi, aantrekkelijk, begeerd. Waar is mijn daarstraks nog aanwezige gevoel van  een beetje  schaamte, onwennigheid?

Oh, dit is een heerlijk gevoel. Ik hoef alleen maar te genieten. Ik voel plekjes op mijn lijf die ik nog nooit zo gevoeld heb. Langzaam durf ik ook duidelijk te laten merken dat iets heel erg prettig is. Mijn zachte geluidjes (geknor volgens mijn vriend) hou ik niet meer in. Ik zie mijn vriend op een wijze kijken zoals ik nog nooit gezien heb. Verbaasd bijna. Ik ben het ook over mijzelf.

De massage is goddelijk. Mijn buik. ik zou hem liever bedekt houden maar nu krijgt die een massage die sterke gevoelens bij mij los maakt. Ik heb tranen in mijn ogen en mijn vriend vraagt bezorgd of alles ok is. Natuurlijk, het zijn tranen van blijdschap. Mijn buik, die ik altijd angstvallig tracht uit het zicht te houden, zelfs voor mijn vriend, mijn buik waar ik een haat-liefde verhouding mee heb, voelt nu heerlijk aan. Plots begrijp ik wat mijn masseur zojuist uitlegde, het is het centrum van mijn emoties. Tranen en lachen, vriendje begrijpt er niets meer van maar de masseur stelt hem gerust. De massage is intens en eindeloos prettig. De massage breidt zich langzaam uit. Mijn borsten.. eindelijk. Hé, is de zijkant van mijn borsten zó gevoelig? En hoewel ik eigenlijk hou van een stevige aanpak van mijn borsten, waarom vind ik dat zachte van nu zo lekker? Ik raak de weg kwijt, dingen kloppen niet meer Heerlijk om dat allemaal te ontdekken. Soms, en dat maakt me gek, een zachte aanraking van mijn heuveltje, de lipjes van mijn yoni. Dit is het einde.

Als mijn yoni aan de beurt komt kom ik in een wereld terecht die ik nooit eerder vermoed had. Er gebeuren dingen met mij waarvan ik onbewust gedroomd had. Ik zie mijn vriend voorovergebogen aandachtig kijken. Twee mannen die zich concentreren op mijn yoni en ik moet alleen maar genieten. De uitleg die de masseur aan mijn vriend geeft kan ik al niet meer verstaan, ik ben ergens anders.

Wat er allemaal gebeurde down under ga ik hier niet uitleggen. Ongelofelijk wat ik allemaal gevoeld heb. Oh, ik voel mij heerlijk, ik zweef, ik voel mij wondermooi en kijk, alsof ik ergens zweef, op mijzelf neer en bezie mijzelf met verbazing.

Dan rust. Mijn lichaam komt langzaam tot rust. Is het al voorbij? Gelukkig niet. Het is nu aan mijn vriend om wat hij gezien en geleerd heeft toe te passen. En langzaam verdwijnt de rust en begint alles overnieuw. Hij is nog onwennig, doet dingen waar hij nooit de tijd voor genomen heeft, nooit aan gedacht heeft, niet wist. Heerlijk. Mijn masseur begeleid hem, geeft uitleg. Ik voel wat ik nog nooit van hem gevoeld heb. Normaal is zijn massage een soort voorspel, snel afgeraffeld omdat hij niet kan wachten. Nu neemt hij alle tijd en is rustig. Ik hoor de masseur hem attent maken op mijn gezicht, hoe anders en rustig en mooi ik er uitzie. Zo voel ik mij ook. En weer razen opnieuw de emoties en gevoelens door mijn lijf. De yoni massage is nu anders. Mijn eigen ventje die nu op een andere wijze met mij omgaat, zachter, liefdevoller. Ik voel dingen die ik nog nooit gevoeld heb, opnieuw. Ik merk hoe rustig hij is, geconcentreerd op mij. Dat geeft een heel mooi gevoel. Ik wil meer, ik wil alles, maar moet wachten.

Als alle gevoelens uitgeraasd zijn keert langzaam de rust terug. Ik voel mij heerlijk. Twee mannen naast mij die belangstellend mijn reacties volgen, die vragen hoe het is. Heerlijk en ik kan niet onder woorden brengen wat ik precies voelde. Later. Onder een grote handdoek kom ik tot rust.

Terugrijdend naar huis vraagt mijn vriend honderduit. Hoe het voelde om door een andere man gemasseerd te worden, hoe ik dit en dat vond. En hij vertelt wat hij gezien heeft en vertelt dat met woorden die ik zo zelden van hem hoor. Hoe hij toch en beetje afgunstig, jaloers was toen de masseur mij masseerde, special als hij ‘daar’ bezig was. Hoe hij mij ook op een compleet andere manier gezien heeft en mij heeft zien reageren op een wijze die hij compleet niet verwachtte. En ik mag van hem een keer alleen, want dat lijkt mij ook spannend. Ik wil meer van mijzelf ontdekken, mijzelf beter accepteren, mijzelf mooi vinden. En hij ziet dat het ‘loont’, hij krijgt een ander vrouwtje terug en ik voel het, ik een ander ventje. Dit is fun én therapie!

Thuis hebben we samen nog een leuk feestje gebouwd :-)..

PS: Ik heb alweer geboekt voor een YoniFull als ik weer terug ben in België. Ik voel mij beter, mooier, vrouwelijker. Ik heb nog steeds een haat-liefde verhouding met mijn lijf, maar laten we zeggen dat de liefde groter wordt. Mijn vriend is helemaal in de ban van massage en ik ben zijn gewillig ‘slachtoffer’. Seks is anders, hij kijkt anders naar mij. Een beetje jaloers dat ik alleen naar massage ga, maar op en positieve manier. We gaan ook nog eens samen om nog en stapje verder te gaan.

* = naam gewijzigd voor privacy redenen.