Een beetje exhibitionistisch…

Frieda, een 22-jarige economiestudente, is voor de tweede keer op bezoek geweest voor een yonimassage. Na haar tweede bezoek praten we uitgebreid na in een nabijgelegen koffiehuis. Ze praat gemakkelijk over haar gevoelens.

Frieda vindt het vreemd dat er bij een volledige lichaamsmassage zo’n moeilijkheid wordt gemaakt van het masseren van haar yoni. Ze heeft regelmatig massages gehad om te ontstressen en elke keer miste ze het contact met haar borsten en het volledig negeren van haar yoni. Ze begrijpt dat dit niet gebruikelijk is bij een gewone massage, maar voor haar voelt het als een gemis. Na het lezen van onze website heeft ze ontdekt dat een yonimassage eigenlijk is waar ze al een tijd naar op zoek is.

Voor haar eerste bezoek hadden we via e-mail al uitgebreid besproken waarom ze een massage wilde. Het had voor haar geen therapeutisch doel, maar achteraf erkent ze dat het wel therapeutisch effect heeft gehad. Ze voelt zich nu meer verbonden met haar eigen seksualiteit en beseft dat een erotische massage echt bij haar past.

Het belangrijkste voor Frieda is dat ze zich ontspannen, veilig en geborgen voelt tijdens de massage. Ze waardeert de mogelijkheid om vrijuit over haar gevoelens en seksualiteit te praten en zichzelf te kunnen zijn. Ze geniet van de opbouw van de massage die leidt naar een zachte, tedere en plezierige yonimassage. Het feit dat ze zelf kan aangeven wat ze prettig vindt en invloed kan uitoefenen op de voortgang van de massage, stelt haar in staat om er het maximale uit te halen.

Bij haar eerste bezoek was ze een beetje zenuwachtig, maar de introductiemassage zorgde ervoor dat ze zich meteen op haar gemak voelde. Ze ontspande zichtbaar en genoot van de zachte massage nu ze voor het eerst volledig naakt was. Tijdens de massage gaf ze aan dat ze van plagerige aanrakingen hield, en we vonden het allebei leuk om daaraan tegemoet te komen. Ze vroeg me om mijn observaties en ervaringen te delen. Ze kon tijdens de massage aangeven wat ze prettig vond en hoe de intensiteit moest worden aangepast. Aan het einde van de massage, terwijl ze nagenoot, werd haar haar zachtjes geborsteld en hadden we een rustig gesprek.

Voor haar tweede massage had de sessie een therapeutisch aspect, ook al was dat niet haar hoofddoel. Ze merkte bij zichzelf een aantal zaken op die ze tot dan toe niet bewust had erkend. Het feit dat we elkaar al kenden en de spanning van het onbekende wegviel, speelde ook een rol. Ze vond het opwindend om terwijl ze zacht-erotisch werd gemasseerd, bekeken te worden, wetende dat de ogen van de masseur zich bevonden waar zijn handen waren. Ze beschouwt dit als haar nieuwe exhibitionistische kant en vindt het opwindend. Ze ontdekte dat de zachte yonimassage haar een hemels gevoel gaf en besefte dat haar yoni een andere behandeling nodig heeft. Nu durft ze dit gemakkelijker aan haar vriendje te communiceren en weet ze beter wat ze zelf wil, in plaats van te voldoen aan de verwachtingen van anderen. De tweede massagesessie met de yonimassage was warmer, intenser en dieper. Aan het einde van de sessie hielden we ons ritueel van haar-borstelen.

Frieda beschouwt de massagesessies als een verkenning van haar eigen erotische gevoelens. Ze geniet van haar ontdekte exhibitionistische kant. Ze wil haar ongebruikte speeltje meenemen, en ze wil een duo-massage met haar hartsvriendin en later met haar vriendje. Ze is enthousiast over wat ze over zichzelf heeft ontdekt en wil nog meer ontdekken…