Toch wel héél bijzonder….

Een paar weken geleden kwam ik via Flair op jullie website terecht. Ik las het met veel interesse en kreeg er meteen rode oortjes van. Ik ben een 32-jarige vrouw en mijn man is 36. We zijn bijna 10 jaar getrouwd en hebben twee geweldige dochters. Seks is altijd een belangrijk onderdeel van ons leven geweest. We hebben in de loop der jaren geëxperimenteerd met van alles: seks met een ander koppel in dezelfde kamer, partnerruil, parenclubs… allemaal leuk, maar als ik eerlijk ben, deed ik vooral mee om mijn man een plezier te doen. Niet dat ik er zelf niet van genoot, maar ik moet toegeven dat het voor mij meer een leuke ervaring was dan een noodzaak. Mijn man weet dit. Dus toen ik jullie website vond, vond ik het vooral leuk om te lezen dat de vrouw centraal staat, niet de man. Welke vrouw wil dat nu niet? In mijn geval zeker wel. Het voelde ook een beetje als revanche. Nu kon ik iets kiezen waar ik zelf achter stond en waar ik centraal zou staan.

Na wat chatten met Bernard werd het me duidelijk dat ik dit wilde. Ik had nog wat vragen en kreeg de juiste antwoorden. Gelukkig stond mijn man er ook voor open. Hij is altijd bereid om nieuwe dingen uit te proberen. De avond zelf was geweldig. Het begon rustig en ik raakte steeds meer opgewonden tijdens de massages. Ze waren ontspannend en al snel dompelde ik mezelf onder in een soort droomwereld waarin ik alles voelde. Als door een dikke mist hoorde ik af en toe wat Bernard tegen mijn man zei, uitlegde. In het begin wilde ik alles meekrijgen, maar na verloop van tijd werd dat steeds minder belangrijk. Mijn lichaam kwam tot rust, maar tegelijkertijd voelde ik een innerlijke onrust.

Het is moeilijk om het precies te beschrijven, en het klinkt misschien tegenstrijdig. De massage veranderde langzaam in een erotisch deel, gericht op mijn yoni. Het gebeurde zo geleidelijk dat ik het bijna niet in de gaten had. Ik voelde allerlei dingen op een andere manier, sommige bekend en andere nieuw. De aanrakingen waren anders dan ik ooit had ervaren. Natuurlijk was het een andere man die me aanraakte, maar er was plotseling aandacht voor dingen die ik al was vergeten of nog nooit had gevoeld. Op een bepaald moment moest ik mijn tranen inhouden. Tranen van zowel blijdschap als verdriet. Achteraf gezien had ik gewoon moeten huilen, dat zou me goed hebben gedaan.

In het begin voelde de yonimassage een beetje als een bezoek aan de gynaecoloog, maar zodra ik daar voorbij was, werd het echt fijn en intens. De zachtheid, ik zou zelfs zeggen liefdevolle aanrakingen, gaven me een warm gevoel. Het was geen voorspel om me klaar te maken voor penetratie

Het draaide alleen om mijn yoni (wat een bijzondere ervaring!). Gewoon voelen en genieten, zonder iets terug te hoeven geven. Ik had een explosief orgasme. En als kers op de taart was mijn man aan de beurt. Eerst wat onwennig, maar met de hulp van onze masseur ging hij er enthousiast mee aan de slag. Nog een keer die ontlading. Ik voelde me zweven, mooi, jong en verleidelijk…

Mijn man zegt dat hij reacties bij mij heeft gezien die hij nog nooit eerder heeft gezien. Hij was verbaasd. Op de weg naar huis wilde hij alles weten: hoe voelde het om door iemand anders aangeraakt te worden? Thuis wilde hij me nog eens masseren, maar dat was te veel. Ik wilde juist meer. Meteen. En ik wil meer van deze ervaringen. Ik wil weer het middelpunt zijn, tijd krijgen, aandacht – al die dingen die je makkelijk kwijtraakt als je een gezin hebt, het huishouden en twee kinderen die veel aandacht vragen. Bedankt!