Een specialeke….

Ik heb al een maand of drie contact met Therése als ze besluit om naar mij toe te komen voor een yonimassage. Uit de voorafgaande emails die we uitgewisseld hebben blijkt al dat ze een complex stukje bagage in haar rugzakje meeneemt. Ze is 48, heeft 8 kinderen, netjes verdeeld over vier jongens en vier meisjes. Woont in een klein dorpje in het zuiden van Nederlands Limburg. Spreekt met dat –in mijn oren toch- leuke accent.

Sinds haar jeugd weet ze dat seks voor haar enorm belangrijk is. Echter, haar leefomgeving en later ook de sociale controle, kerk, enz., beginnen een steeds zwaardere druk op haar te leggen. Ze moet, om zich te confirmeren aan haar omgeving, zich steeds meer afsluiten van het ‘normale’ leven, volgt de ‘regels’ van de gemeenschap waarin ze leeft, voor de buitenwereld is ze niet alleen de perfecte moeder en echtgenote maar ook een vrouw om een voorbeeld aan te nemen.

Haar gevoel is anders. Ze zit opgesloten in de strenge regels. Ondanks donkere periodes, die soms wel meer dan een jaar duurden, weet ze op haar manier te overleven. Haar man omschrijft ze als een goede echtgenoot, een goede vader enz., niets op aan te merken, alleen de seks is voor haar niet genoeg. Ook kan ze moeilijk over dit onderwerp met hem praten en de communicatie tussen beiden blijkt, als het over gevoelens gaat, ver beneden peil te zijn. Intimiteit is, zoals ze later zegt, compleet zoek.

Een paar keer per week een paar minuten seks is niet genoeg voor haar. Voor haar man is alles o.k., die krijgt wat hij wil, maar voor haar is het iets dat ze ‘ondergaat’. Ze moet de schade inhalen met masturberen, hetgeen haar wel een orgasme bezorgt maar niet echt bevredigen kan. Ze kan er met niemand over praten, ook niet met haar beste vriendinnen, die zitten zelf vast in de levenswijze die zij tegen elke prijs wil ontvluchten.

In de loop van de jaren begint ze te beseffen dat ze niet zo gelukkig is als ze denkt, zoals andere denken, zoals haar echtgenoot denkt. Ze mist intimiteit, tederheid, zachte strelende vingers in plaats van een hand die controleert of ze nat is en haar dan even snel en hevig neukt. In het begin dacht ze dat het zo hoorde en dat haar gedachten over seks zondig waren, langzaamaan merkt ze dat ze essentiële dingen in haar leven mist.

In de afgelopen vijf jaar heeft ze, mede dank de hulp van haar oudste dochter, zich weten te ontworstelen aan de voor haar verstikkende wijze van leven. Ze ontdekt dat haar seksuele gevoelens, die ze altijd als ‘slecht’ ervaren heeft, voor anderen normaal zijn. Als een bijna wereldvreemde ervaart ze dat anderen op een plezierige wijze met hun seksualiteit kunnen omgaan. Dat ze zich ontplooien, er met hun partner over kunnen praten en een bevredigend seksleven hebben. Wat ze van haar dochter hoort doen haar oortjes gloeien en het is dankzij haar dochter dat ze van alles aan het ontdekken is. Zo komt ze ook op onze website terecht.

Sinds een maand of drie heeft ze een vibrator (een cadeautje van haar dochter) die haar even snel aan een orgasme helpt om de spanning uit haar lijf te jagen. Toch bevredigt dit haar niet echt en heeft ze er schuldgevoelens over, haar man weet van niets….

We mailen wekenlang. Aan de hand van veel vragen die ik haar stel en een hele lange vragenlijst kom ik er stukjes bij beetjes achter wat ze mist, wat ze wil, waarvan ze droomt. Het blijken allemaal heel ‘normale’ zaken te zijn. Ze heeft een hoog libido, dat is zeker, voelt zich daar schuldig over, ze kan het ‘zonde’ stempeltje moeilijk kwijtraken. Ze houdt van erotiek, leest graag erotische verhalen en boeken, kijkt watertandend naar de seksuele vrijheid van de vrouwen in ‘Sex and the City’ enzovoorts maar voelt zich tegelijkertijd schuldig. Wat ze meer dan dertig jaar van haar leven onderdrukt heeft komt in de laatste vijf jaar naar buiten.

En dan is het zover. Ze komt naar Antwerpen voor een YoniFull massage. Zoals gebruikelijk probeer ik de massagesessie zo juist mogelijk aan te passen aan haar wensen. Ik weet dat ze zich wil laten verrassen, ze wil spannende dingen meemaken, ze wil eigenlijk eens de controle uit handen geven en een ander laten beslissen wat er gebeuren gaat.

Als ze binnenkomt wordt ze geblinddoekt. We praten eerst wat en ik zie dat ze wat gemengde gevoelens heeft maar het toch wel spannend vindt. Ik begin met de welkommassage, een gelegenheid om elkaar een beetje te leren kennen, een beetje te wennen aan vreemde handen aan je lijf. Ik zie al snel dat ze het heel prettig vindt. Na enkele minuten ontspant ze zich en laat het allemaal gebeuren. Daarna de blinddoek eraf en even persoonlijk kennismaken. De sfeer is goed en we voelen ons allebei ook goed bij elkaar.

De peeling en daarna onder de douche, ietwat onwennig maar ook wel spannend voor haar om als een kind afgespoeld en ingezeept te worden. Ze heeft het echter duidelijk naar haar zin. We praten wat en merken dat we op de een of andere manier een heel goed contact met elkaar hebben, het voelt allemaal goed aan en de atmosfeer is er een die duidelijk alles mogelijk maakt. Ze is duidelijk een nieuwe wereld binnengestapt en is vol verwachting van hetgeen gaat volgen.

De massagesessie en de yonimassage die daarop volgt heeft weinig te maken met mijn normale ‘programma’. Ik pas mij doorlopend aan aan haar reacties. Hoewel ze eigenlijk graag in deze situatie gedomineerd wilde worden is de aanpak teder en zacht, en het bevalt haar duidelijk. We praten tussendoor veel over haar reacties, mijn indrukken, seksualiteit, intimiteit enz. Ze heeft een aantal keren een orgasme en ze voelt zich uitermate goed. Ze ziet er minstens tien jaar jonger uit, haar gezicht is zacht en ontspannen, haar oogjes glimmen. Zelfs haar stem is zachter, mooier. Haar sessie duurde ruim vier uur en de tijd is voorbijgegaan zonder dat we het beseften, we hadden beide het gevoel dat het nog uren had mogen duren.

Als ze weggaat is het duidelijk dat er iets losgekomen is in haar. Later op de dag valt er een mailtje in mijn mailbox dat ze veilig thuis is. Stukjes uit de emails die dan en de volgende dagen binnenkomen maken duidelijk dat het, ook achteraf, goed geweest is. Ze schrijft onder meer:

“…en voelde me voldaan en goed…” ,
“…Ik heb er van geleerd Bernard..  het moet nog ff zakken, maar het voelt keigoed. Mijn lichaam reageerde misschien nog niet als een vulkaan, maar die oorzaak ligt meer in dat het de eerste keer was denk ik. Ik kom zeker nog eens terug…”,
“…ik vond het fantastisch en  als ik er nog aan denk en mezelf zie liggen daar voor jou krijg ik het weer warm. zo mooi….”,
“…Bernard.. gisteren toen ik bij je wegreed dacht ik.. dit was genoeg om jaren op te teren.  Nu is het 24 uur later en denk ik..: dit was een droom.. dit wil ik morgen weer!!!…”,
“…En dan ..en dan.. wil ik nog meer.. anders ook.. en mezelf voor 100 procent laten gaan. Ik weet nu dat ik het kan.!…”,
“…Maar je werkt echt.. in mijn huwelijk voel ik me leeg, eenzaam en onbegrepen.. de intimiteit  ontbreekt.. we leven ons eigen leven van binnen en ik wil eruit!!!  dat besef ik steeds beter nu. het komt wel weer goed…”

Ik hou uiteraard contact met haar. Maak al plannen voor het massage ‘programma’ voor volgende keer, gebaseerd op de eerste sessie en haar reacties achteraf. Ze is begonnen aan een lange en niet gemakkelijke weg en ik had het genoegen een eindje met haar mee te lopen……